Portal berita terbaik anda

Viral

Genap 48 jam bergelar tunangan orang, bakal suami koma dilanggar lari

Sejak kebelakangan ini, semakin kerap kita dengar kes langgar lari melibatkan penunggang motosikal. Baru-baru, seorang lelaki koma selepas motosikal yang ditungganginya dilanggar lari oleh individu tidak dikenali.

Mangsa, Zul Iskandar Mazlan dipercayai dilanggar berhampiran kawasan tol Simpang Pulai, Ipoh pada 5 November yang lalu. Dia kini sedang menerima rawatan di hospital dan masih belum sedarkan diri.

Lebih menyayat hati, Zul dikatakan baru sahaja mengikat tali pertunangan dengan gadis pilihannya.

Tunang Zul yang dikenali sebagai Nur Faisha telah memuat naik gambar detik-detik manis majlis pertunangan mereka di media sosial tanpa menyangka ia bakal bertukar kepada air mata dua hari selepas majlis berlangsung.

Dalam satu tweet yang lain, Nur Faisha memohon supaya netizen mendoakan keselamatan dan kesejahteraan tunangnya yang dalam fasa kritikal.

Munurut Faisha, doktor telah melakukan beberapa pembedahan bagi membuang darah beku di kepala tunangnya.

Ikuti bebenang ini untuk kisah selanjutnya.

Gambar sekitar waktu majlis pertunangan

Inai ditangan belum hilang..

Tunang kepada lelaki itu turut memuat naik insta story tentang kesedihannya. Beberapa rakan dan kenalan mereka juga turut meluahkan rasa terkejut dan sedih atas apa yang berlaku.

Baru beberapa hari bertunang, buat inai bersama

Dia baru jumpa cikgu haritu…

Dia anak murid yang cukup baik

Rata-rata netizen bersimpati dengan apa yang terjadi dan mendoakan keselamatan lelaki tersebut. Netizen juga diminta membantu jika mengetahu apa-apa informasi berkenaan kes tersebut.

Sumber: Twitter Faishaa

Loading...

Leave a Reply