Portal berita terbaik anda

Dunia

Kritik masakan kurang garam, isteri tikam suami 35 kali

Gara-gara mengkritik masakannya tidak cukup masin, seorang wanita bertindak menikam suaminya sekurang-kurangnya 35 kali sehingga mati.

Dalam kejadian yang berlaku di wilayah Penza, Slava Davydkin, 43, dibunuh selepas mengadu hidangan yang dimasak isterinya, Evgenia, 31, kurang garam sewaktu ada tetamu lain datang ke rumah mereka.

Pasangan itu bertengkar selepas suaminya itu mengadu hidangan yang dimasaknya rasa ‘hambar’. Mangsa turut mendakwa hidangan yang disediakan tidak mempunyai rasa serta mengatakan itu bermakna isterinya itu tidak mencintainya.

Pertengkaran mereka berterusan selepas pasangan tetamu masuk tidur dan mangsa mula memukul isterinya. Wanita itu menunggu sehingga suaminya tidur dan menikamnya sehingga mati di hadapan anak lelaki mereka yang berusia empat tahun.

Setelah menikam suaminya yang sedang tidur beberapa kali, Evgenia mengejutkan tetamu lelaki di rumahnya dan meminta untuk menghubungi ambulans.

Pisau yang digunakan oleh Evgenia untuk membunuh suaminya.

Paramedik mengesahkan mangsa mati di tempat kejadian. Dalam pada itu, pihak polis memaklumkan tertuduh memberitahu insiden itu bukan kali pertama mereka berdua bertengkar. Bagaimanapun, laporan tidak menyatakan menu yang dimasak oleh wanita itu

Loading...

Leave a Reply